Teknologiat

Uskomme erikoistumiseen. Olemme valinneet markkinoiden parhaat tuotteet ja teknologiat alustaksi, jonka päälle rakennamme ratkaisumme. Koska tunnemme teknologiamme läpikotaisin, osaamme myös hyödyntää niitä täysimääräisesti ja ottaa niistä kaiken hyödyn.

Erikseen erinomaiset, yhdessä ylivoimaiset.

Tableau on maailman johtava visuaalisen analytiikan ohjelmisto. Se on mullistanut tavan, jolla yksittäiset käyttäjät, yritykset ja organisaatiot löytävät vastaukset kysymyksiinsä ja näkevät datansa täysin uudella tavalla. Olemme Tableaun korkeimman tason Gold-kumppani ja terävintä kärkeä Pohjoismaissa.

Alteryx on ylivoimainen väline datan monipuoliseen ja visuaaliseen muokkaamiseen, yhdistämiseen ja analysointiin. Olemme Alteryxin Preferred Partner ja Suomen kokenein osaaja.

Amazon Web Services (AWS) on valintamme joustaviin datan hallintaan tarvittaviin pilvipalveluihin. AWS on maailman johtava pilvialusta ja soveltuu erinomaisesti Tableaun ja Alteryxin kanssa käytettäväksi.

Tableau

Tableau on maailman johtava visuaalisen analytiikan ohjelmistoalusta. Se on mullistanut tavan, jolla yksittäiset käyttäjät, yritykset ja organisaatiot löytävät vastaukset kysymyksiinsä ja näkevät datansa täysin uudella tavalla. Matkan datan hyödyntämisen maailmaan voi aloittaa vaikka vain yhdellä käyttäjällä ja laajentaa myöhemmin koko organisaation kattavaksi ratkaisuksi visuaaliseen analytiikkaan ja raportointiin.

Lue lisää Lataa kokeiluversio

Alteryx

Alteryx on ohjelmistoratkaisu, jolla hoituu datan yhdistely, datan muokkaaminen ja datan valmistelu. Datan kanssa työskentelevien ajasta kuluu eri arvioiden mukaan 60-80% datan valmisteluun ja 20-40% varsinaiseen analysointiin. Tilanne pahenee edelleen uusien datalähteiden lisääntyessä ja datan määrän kasvaessa. Alteryx muuttaa tämän mahdollistamalla helpon datan yhdistelyn eri lähteistä, sen puhdistamisen sekä valmistelun analyysiä varten yhdellä intuitiivisella ja visuaalisella työnkululla. Perinteisiin tapoihin verrattunna tämä on jopa 100x nopeampaa – riviäkään ohjelmoimatta. Haluttu datasetti voidaan toimittaa valitsemaasi muotoon tai työkaluun, kuten Tableau, Qlik tai Power BI, jatkokäsiteltäväksi tai jaeltavaksi loppukäyttäjille.

Lue lisää Lataa kokeiluversio

Amazon Web Services (AWS)

Data lake, tietovarasto, analytiikka, koneoppiminen, IOT, Big Data, virtuaaliset Server-ympäristöt. AWS:n valtavasta tarjonnasta löytyy suorituskykyinen ja kustannustehokas ratkaisu useimpiin tarpeisiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä