Solutive on nyt virallisesti Cybercom Finland

250 asiantuntijan Cybercom Finland tarjoaa kaikki tiedolla johtamisen ratkaisut datan infrastruktuurista analytiikan palveluihin sekä julkipilven että ketterän ohjelmistokehityksen asiantuntijapalveluihin.

Lue lisää uutisesta

Seppo Maukonen

Director, Data Driven Services

040 506 5984

seppo.maukonen@cybercom.com

Janne Suomalainen

Head of Business Development, Data Driven Services

040 583 9459

janne.suomalainen@cybercom.com

Jaakko Wanhalinna

Analytics Business Manager

044 534 7945

jaakko.wanhalinna@cybercom.com

Jyri Lintunen

Analytics Business Manager

040 161 7629

jyri.lintunen@cybercom.com

Kansainvälisesti tunnustettu osaaja

Olemme päämiestemme tunnustama kumppani. Olimme ehdolla vuoden 2019 ja 2018 Euroopan parhaaksi Tableau-partneriksi "Customers for Life" -kategoriassa. Se on merkittävä osoitus sitoutumisestamme asiakkaidemme menestymiseen. Aiemmin olimme ehdolla Tableau parhaaksi partneriksi Euroopassa sekä tulimme valituksi Euroopan parhaaksi tulokaspartneriksi vuonna 2014.

Edelläkävijyyttä ja sertifioitua osaamista

Konferenssit ja yhteydenpito muihin huippuosaajiin globaalisti ovat toimintamme keskiössä. Parhailta saadut opit ja kokemukset ovat kultaa arvokkaampia, sillä ne rakentavat näkemystä mahdollisuuksista ja haasteista, sekä ennen kaikkea viimeisimmän teknologian soveltamisesta. Korkeatasoinen oma osaaminen, joka on vaativien testien sertifioimaa, mahdollistaa oppien soveltamisen asiakkaidemme hyväksi. Konsulttiemme korkeakoulutausta antaa lujan perustan vaativien analytiikan kokonaisuuksien hallitsemiseen.

Asiantuntijoillamme on mm. Tableau Certified Professional (korkein taso globaalisti), Tableau Cerfied Associate, Alteryx Designer Advanced ja Alteryx Designer Core -sertifiointeja.

Tableau Certification Directory

Asiakastarinoita