Tapahtumat ja koulutukset

Solutiven järjestämät tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat

  Alteryx peruskoulutukset

  Käytännönläheinen koulutuson suunnattu vähän tai ei lainkaan Alteryx Designeria käyttäneille –kenelle tahansa, joka haluaa työssään puhdistaa, yhdistellä ja analysoida dataa tehokkaasti. Alteryx sopii hyvin esimerkiksi erilaisten datasettien esikäsittelyyn ja analysointiin ennen mahdollisten visualisointien rakentamista. Opit ymmärtämään Alteryx Designerin keskeisen terminologian ja toiminnallisuudet sekä hyödyntämään uutta osaamista heti omassa työssäsi.

  • Alteryx peruskoulutus 17.9.2019 (Helsinki)

  Tableau peruskoulutukset

  Käytännönläheinen koulutus on suunnattu vähän tai ei lainkaan Tableau Desktopia käyttäneille – kenelle tahansa, joka haluaa työssään käsitellä dataa tehokkaasti ja visuaalisesti toimenkuvasta tai taustasta riippumatta. Opit ymmärtämään Tableau Desktopin keskeisen terminologian sekä toiminnallisuudet ja hyödyntämään uutta osaamista välittömästi omassa työssäsi.

  • Tableau peruskoulutus 29.8.2019 (Helsinki)

  • Tableau peruskoulutus 26.9.2019 (Helsinki)

  Tableau jatkokoulutukset

  Tästä koulutuksesta saat eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. Käytännönläheisissä harjoituksissa syvennytään haastavampien visualisointien tekemiseen, parametreihin, kehittyneisiin karttatoimintoihin ja monipuolisempaan laskettujen kenttien käyttöön sekä datan aggregointiin.
  • Tableau jatkokoulutus 10.10. 2019 (Helsinki)

  Tableau Prep-koulutukset

  Monesti suurin osa analytiikkaan käytettävästä ajasta hukkuu datan valmisteluun. Tämän koulutuksen avulla opit käyttämään Tableau Prepin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tehostavat valmisteluprosessia ja vapauttavat aikaa itse analyysien tekemiseen. Käytännönläheinen koulutus on suunnattu kaikille, jotka käsittelevät työssään dataa.

  • Tableau Prep -perusteet 11.9.2019 (Helsinki)

   Kansainväliset tapahtumat

   • Tableau Conference, 12.-15.11.2019 (Las Vegas)

    Haluatko henkilökohtaisen online-demon?

    Valikko