Tapahtumat, webinaarit ja koulutukset

Tervetuloa mukaan - järjestämme säännöllisesti analytiikan tapahtumia ajankohtaisista aiheista sekä Tableau- ja Alteryx-koulutuksia.

Webinaarit

Tableau 2020.1 uudet ominaisuudet - TULOSSA!

Markkinoinnin analytiikka - TULOSSA!

 

Tapahtumat

Seuraavaa tapahtumaa ei ole vielä aikataulutettu. 

   

Test Drive -tutustumiset

Tarjoamme maksuttomia kahden tunnin Test Drive -tapahtumia, jossa pääset ohjatusti kokeilemaan ja tutustumaan Tableu- ja Alteryx -ohjelmistoihin. Koulutukset on suunnattu työssään dataa käsitteleville ja soveltuu erinomaisesti sekä Tableaun että Alteryxin kokeiluversioiden tueksi. Lataa ilmaiset kokeiluversiot!


Lataa Tableau-kokeiluversio     Lataa Alteryx-kokeiluversio              

Test Drivet järjestetään toimistollamme Kampin Autotalossa, Salomonkatu 17 A 3. kerros, kello 9-11. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu työssään dataa hyödyntäville.


(seuraavaa Test Drive -koulutusta ei vielä aikataulutettu)


Muut koulutukset


Tableau Visual Best Practices UUSI!

Käytännönläheisessä koulutuksessa syvennytään visuaalisen analytiikan teoriaan ja sen kautta käytäntöihin. Saat koulutuksesta eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. 

Tableau Visual Best Practices 12.3.2020 (Helsinki)

 

Tableau peruskoulutukset

Tableau jatkokoulutukset

Käytännönläheinen koulutus on suunnattu vähän 
tai ei lainkaan Tableau Desktopia käyttäneille 
– kenelle tahansa, joka haluaa työssään käsitellä
dataa tehokkaasti ja visuaalisesti toimenkuvasta tai taustasta riippumatta. Opit ymmärtämään Tableau Desktopin keskeisen terminologian sekä toiminnallisuudet ja hyödyntämään uutta osaamista välittömästi omassa työssäsi.

Tableau peruskoulutus 17.3.2020 (Helsinki)

Tästä koulutuksesta saat eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. Käytännönläheisissä harjoituksissa syvennytään haastavampien visualisointien tekemiseen, parametreihin, kehittyneisiin karttatoimintoihin ja monipuolisempaan laskettujen kenttien käyttöön sekä datan aggregointiin.

Tableau jatkokoulutus 2.3.2020 (Helsinki)

Tableau jatkokoulutus 9.4.2020 (Helsinki)

 

Tableau Prep-koulutukset

Alteryx peruskoulutukset

Monesti suurin osa analytiikkaan käytettävästä
ajasta hukkuu datan valmisteluun.
Tämän koulutuksen avulla opit käyttämään Tableau Prepin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tehostavat valmisteluprosessia ja vapauttavat aikaa itse analyysien tekemiseen. Käytännönläheinen koulutus on suunnattu kaikille, jotka käsittelevät työssään dataa.

(seuraavaa koulutusta ei ole vielä aikataulutettu)

Käytännönläheinen koulutuson suunnattu vähän tai ei lainkaan Alteryx Designeria käyttäneille –kenelle tahansa, joka haluaa työssään puhdistaa, yhdistellä ja analysoida dataa tehokkaasti. Alteryx sopii hyvin esimerkiksi erilaisten datasettien esikäsittelyyn ja analysointiin ennen mahdollisten visualisointien rakentamista. Opit ymmärtämään Alteryx Designerin keskeisen terminologian ja toiminnallisuudet sekä hyödyntämään uutta osaamista heti omassa työssäsi.

(seuraavaa koulutusta ei ole vielä aikataulutettu)

 

Solutive Analytics Network

Solutive Analytics Network on Solutiven asiakkaille suunnattu, analytiikan parissa työskentelevien verkosto. SAN-meetupeissa tutustutaan analytiikan käyttötapauksiin, pohditaan, vertaillaan ja jaetaan kokemuksia. Lue lisää ja liity postituslistalle!

Lue lisää!

 

Tulevat tapahtumat

Solutive Analytics Network meetup | Helsinki

Teema: ulkoinen raportointi / sulautettu analytiikka - mahdollisuudet ja hyödyt.

Ilmoittautuminen avautuu päivämäärän tarkentuessa