Tapahtumat, webinaarit ja koulutukset

Tervetuloa mukaan - järjestämme säännöllisesti analytiikan tapahtumia ajankohtaisista aiheista sekä Tableau- ja Alteryx-koulutuksia.

Webinaarit

Järjestämme tasaisin väliajoin mielenkiintoisia webinaareja erilaisista aiheista, mm. analytiikkaratkaisut, Tableaun ja Alteryxin uudet ominaisuudet, tiedon hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä. Ilmoittautuminen niihin avautuu, kun uudet webinaarit julkaistaan. 

 

Tapahtumat

Ilmoitamme tässä uusista tulevista tapahtumistamme. 

Seuraavaa tapahtumaa ei vielä kalenteroitu.

   

Test Drive -tutustumiset

Tarjoamme maksuttomia kahden tunnin Test Drive -tapahtumia, jossa pääset ohjatusti kokeilemaan ja tutustumaan Tableu- ja Alteryx -ohjelmistoihin. Koulutukset on suunnattu työssään dataa käsitteleville ja soveltuu erinomaisesti sekä Tableaun että Alteryxin kokeiluversioiden tueksi. Lataa ilmaiset kokeiluversiot!


Lataa Tableau-kokeiluversio     Lataa Alteryx-kokeiluversio              

Test Drivet järjestetään toimistollamme Kampin Autotalossa, Salomonkatu 17 A 3. kerros, kello 9-11. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu työssään dataa hyödyntäville.


(seuraavaa Test Drive -koulutusta ei vielä aikataulutettu)


Muut koulutukset


Tableau Visual Best Practices UUSI!

Käytännönläheisessä koulutuksessa syvennytään visuaalisen analytiikan teoriaan ja sen kautta käytäntöihin. Saat koulutuksesta eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. 

Tableau Visual Best Practices 23.1.2020 (Helsinki)

Tableau Visual Best Practices 12.3.2020 (Helsinki)

 

Tableau peruskoulutukset

Tableau jatkokoulutukset

Käytännönläheinen koulutus on suunnattu vähän 
tai ei lainkaan Tableau Desktopia käyttäneille 
– kenelle tahansa, joka haluaa työssään käsitellä
dataa tehokkaasti ja visuaalisesti toimenkuvasta tai taustasta riippumatta. Opit ymmärtämään Tableau Desktopin keskeisen terminologian sekä toiminnallisuudet ja hyödyntämään uutta osaamista välittömästi omassa työssäsi.

Tableau peruskoulutus 3.2.2020 (Helsinki)

Tableau peruskoulutus 17.3.2020 (Helsinki)

Tästä koulutuksesta saat eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. Käytännönläheisissä harjoituksissa syvennytään haastavampien visualisointien tekemiseen, parametreihin, kehittyneisiin karttatoimintoihin ja monipuolisempaan laskettujen kenttien käyttöön sekä datan aggregointiin.

Tableau jatkokoulutus 2.3.2020 (Helsinki)

Tableau jatkokoulutus 9.4.2020 (Helsinki)

 

 

Tableau Prep-koulutukset

Alteryx peruskoulutukset

Monesti suurin osa analytiikkaan käytettävästä
ajasta hukkuu datan valmisteluun.
Tämän koulutuksen avulla opit käyttämään Tableau Prepin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tehostavat valmisteluprosessia ja vapauttavat aikaa itse analyysien tekemiseen. Käytännönläheinen koulutus on suunnattu kaikille, jotka käsittelevät työssään dataa.

Tableau Prep -koulutus 16.1.2020 (Helsinki)

Käytännönläheinen koulutuson suunnattu vähän tai ei lainkaan Alteryx Designeria käyttäneille –kenelle tahansa, joka haluaa työssään puhdistaa, yhdistellä ja analysoida dataa tehokkaasti. Alteryx sopii hyvin esimerkiksi erilaisten datasettien esikäsittelyyn ja analysointiin ennen mahdollisten visualisointien rakentamista. Opit ymmärtämään Alteryx Designerin keskeisen terminologian ja toiminnallisuudet sekä hyödyntämään uutta osaamista heti omassa työssäsi.