Tapahtumat, webinaarit ja koulutukset

Tervetuloa mukaan - järjestämme säännöllisesti analytiikan tapahtumia ajankohtaisista aiheista sekä Tableau- ja Alteryx-koulutuksia.

Tapahtumat

(Seuraavaa tapahtumaa ei ole vielä aikataulutettu)

 

Webinaarit

(Seuraavaa webinaaria ei ole vielä aikataulutettu)

 

 

 

Virtuaaliset Tableau Test Drive -tutustumiset

Harkitsetko Tableauta yrityksenne BI- ja analytiikkatyökaluksi? Haluatko päästä näkemään miten Tableau toimii, ja miten sen avulla yrityksenne on mahdollista toimia entistä tehokkaammin, tehden entistä parempia päätöksiä dataan pohjautuen? Virtuaalinen Tableau Test Drive on tähän erinomainen vaihtoehto! Se on suunnattu työssään dataa käsitteleville ja soveltuu erinomaisesti Tableaun kokeiluversioiden tueksi.

Varaa organisaatiollenne maksuton kahden tunnin mittainen ohjattu tutustuminen, ja koe itse Tableaun teho!

Lataa Tableau-kokeiluversio   


Koulutukset

Huom! Taistelussa koronavirusta vastaan, järjestämme Helsingin toimistollamme avoimia koulutuksia ja tapahtumia vasta vuonna 2021.

Yrityskohtaiset koulutukset sovitaan aina erikseen. Katso lisää: Tableau-koulutukset | Alteryx Designer peruskoulutus

 

👉 Sillä välin voit ladata alta maksuttomia koulutustallenteita itseopiskelun tueksi.

 

Maksuttomat verkkokoulutustallenteet

Tableau Desktop Skills Up -verkkokoulutussarja → Lataa koulutustallenteet >>

 

 

Avoimet Tableau ja Alteryx koulutukset - Helsinki


Tableau Visual Best Practices

Käytännönläheisessä koulutuksessa syvennytään visuaalisen analytiikan teoriaan ja sen kautta käytäntöihin. Saat koulutuksesta eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. 

 

Tableau peruskoulutukset

Tableau jatkokoulutukset

Käytännönläheinen koulutus on suunnattu vähän 
tai ei lainkaan Tableau Desktopia käyttäneille 
– kenelle tahansa, joka haluaa työssään käsitellä
dataa tehokkaasti ja visuaalisesti toimenkuvasta tai taustasta riippumatta. Opit ymmärtämään Tableau Desktopin keskeisen terminologian sekä toiminnallisuudet ja hyödyntämään uutta osaamista välittömästi omassa työssäsi.

Tästä koulutuksesta saat eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. Käytännönläheisissä harjoituksissa syvennytään haastavampien visualisointien tekemiseen, parametreihin, kehittyneisiin karttatoimintoihin ja monipuolisempaan laskettujen kenttien käyttöön sekä datan aggregointiin.

Tableau Prep-koulutukset

Alteryx peruskoulutukset

Monesti suurin osa analytiikkaan käytettävästä
ajasta hukkuu datan valmisteluun.
Tämän koulutuksen avulla opit käyttämään Tableau Prepin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tehostavat valmisteluprosessia ja vapauttavat aikaa itse analyysien tekemiseen. Käytännönläheinen koulutus on suunnattu kaikille, jotka käsittelevät työssään dataa.

Käytännönläheinen koulutuson suunnattu vähän tai ei lainkaan Alteryx Designeria käyttäneille –kenelle tahansa, joka haluaa työssään puhdistaa, yhdistellä ja analysoida dataa tehokkaasti. Alteryx sopii hyvin esimerkiksi erilaisten datasettien esikäsittelyyn ja analysointiin ennen mahdollisten visualisointien rakentamista. Opit ymmärtämään Alteryx Designerin keskeisen terminologian ja toiminnallisuudet sekä hyödyntämään uutta osaamista heti omassa työssäsi.

 

Test Drive -tutustumiset

Järjestämme Helsingin toimistollamme Test Drive -tutustumisia jälleen vuonna 2021.

Tsekkaa sillä välin 👉 Virtuaaliset Tableau Test Drive -tutustumiset

Tarjoamme maksuttomia kahden tunnin Test Drive -tapahtumia, jossa pääset ohjatusti kokeilemaan ja tutustumaan Tableu- ja Alteryx -ohjelmistoihin. Koulutukset on suunnattu työssään dataa käsitteleville ja soveltuu erinomaisesti sekä Tableaun että Alteryxin kokeiluversioiden tueksi. Lataa ilmaiset kokeiluversiot!


Lataa Tableau-kokeiluversio     Lataa Alteryx-kokeiluversio              

Test Drivet järjestetään toimistollamme Kampin Autotalossa, Salomonkatu 17 A 3. kerros, kello 9-11. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu työssään dataa hyödyntäville.

(seuraavaa Test Drive -koulutusta ei vielä aikataulutettu)

Solutive Analytics Network

Solutive Analytics Network on Solutiven asiakkaille suunnattu, analytiikan parissa työskentelevien verkosto. SAN-meetupeissa tutustutaan analytiikan käyttötapauksiin, pohditaan, vertaillaan ja jaetaan kokemuksia. Lue lisää ja liity postituslistalle!

Lue lisää!

 

Tulevat meetupit

Solutive Analytics Network meetup | Helsinki

(seuraavaa meetupia ei ole vielä aikataulutettu)