Tapahtumat, webinaarit ja koulutukset

Tervetuloa mukaan - järjestämme säännöllisesti analytiikan tapahtumia ajankohtaisista aiheista sekä Tableau- ja Alteryx-koulutuksia.

Tableau Live Europe | 30.6.2020

Tableau järjestää kesäkuun lopussa koko päivän mittaisen virtuaalitapahtuman, joka on loistava mahdollisuus päästä mukaan kuulemaan data-analytiikan viimeisimmästä trendeistä − maksuttomasti! Tapahtumassa pääset mm.:

  • Kehittämään ja syventämään analytiikan ymmärrystäsi.
  • Oppimaan miten uusimmat Tableaun ominaisuudet auttavat näkemään ja ymmärtämään dataa.
  • Kuulemaan toisilta organisaatioilta miten he käyttävät dataa esimerkiksi  muutoksen johtamisessa.
  • Verkostoitumaan muiden datasta ja analytiikasta kiinnostuneiden kanssa.

Katso päivän ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

 

Webinaarit

Kiitos mielenkiinnosta webinaarejamme kohtaan! Työstämme parhaillaan syksyn 2020 webinaarien sisältöjä, ja kun ilmoittautuminen niihin avautuu julkaisemme niistä tiedon tässä. Kutsut webinaareihimme saapuvat myös sähköpostitse asiakkaillemme, sekä uutiskirjetilaajillemme.

Onko mielessäsi visuaalisen analytiikan hyödyntämiseen liittyvä aihe-alue, josta toivoisit webinaaria? Lähetä aihetoiveesi: jonna.ikonen@solutive.fi

 

Maksuttomat verkkokoulutukset

(seuraavaa maksutonta verkkokoulutusta ei ole vielä aikataulutettu)

 

Menneet maksuttomat verkkokoulutukset

Tableau Desktop Skills Up -verkkokoulutussarja → Lataa koulutustallenteet

 

 

Virtuaaliset Tableau Test Drive -tutustumiset

Harkitsetko Tableauta yrityksenne BI- ja analytiikkatyökaluksi? Haluatko päästä näkemään miten Tableau toimii, ja miten sen avulla yrityksenne on mahdollista toimia entistä tehokkaammin, tehden entistä parempia päätöksiä dataan pohjautuen? Virtuaalinen Tableau Test Drive on tähän erinomainen vaihtoehto! Se on suunnattu työssään dataa käsitteleville ja soveltuu erinomaisesti Tableaun kokeiluversioiden tueksi.

Varaa organisaatiollenne maksuton kahden tunnin mittainen ohjattu tutustuminen, ja koe itse Tableaun teho!


Taistelussa koronavirusta vastaan olemme peruneet kaikki Helsingin toimistollamme järjestettävät koulutukset ja tapahtumat syksyn 2020 alkuun saakka.

 

Tapahtumat

(Seuraavaa tapahtumaa ei ole vielä aikataulutettu)

 

Test Drive -tutustumiset

Tarjoamme maksuttomia kahden tunnin Test Drive -tapahtumia, jossa pääset ohjatusti kokeilemaan ja tutustumaan Tableu- ja Alteryx -ohjelmistoihin. Koulutukset on suunnattu työssään dataa käsitteleville ja soveltuu erinomaisesti sekä Tableaun että Alteryxin kokeiluversioiden tueksi. Lataa ilmaiset kokeiluversiot!


Lataa Tableau-kokeiluversio     Lataa Alteryx-kokeiluversio              

Test Drivet järjestetään toimistollamme Kampin Autotalossa, Salomonkatu 17 A 3. kerros, kello 9-11. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu työssään dataa hyödyntäville.


(seuraavaa Test Drive -koulutusta ei vielä aikataulutettu)

Muut koulutukset


Tableau Visual Best Practices UUSI!

Käytännönläheisessä koulutuksessa syvennytään visuaalisen analytiikan teoriaan ja sen kautta käytäntöihin. Saat koulutuksesta eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. 

Tableau Visual Best Practices 16.4.2020 (Helsinki)

Tableau Visual Best Practices 4.6.2020 (Helsinki)

 

Tableau peruskoulutukset

Tableau jatkokoulutukset

Käytännönläheinen koulutus on suunnattu vähän 
tai ei lainkaan Tableau Desktopia käyttäneille 
– kenelle tahansa, joka haluaa työssään käsitellä
dataa tehokkaasti ja visuaalisesti toimenkuvasta tai taustasta riippumatta. Opit ymmärtämään Tableau Desktopin keskeisen terminologian sekä toiminnallisuudet ja hyödyntämään uutta osaamista välittömästi omassa työssäsi.

Tableau peruskoulutus 19.5.2020 (Helsinki)

Tableau peruskoulutus 16.6.2020 (Helsinki)

Tästä koulutuksesta saat eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. Käytännönläheisissä harjoituksissa syvennytään haastavampien visualisointien tekemiseen, parametreihin, kehittyneisiin karttatoimintoihin ja monipuolisempaan laskettujen kenttien käyttöön sekä datan aggregointiin.

Tableau jatkokoulutus 9.6.2020 (Helsinki)

Tableau Prep-koulutukset

Alteryx peruskoulutukset

Monesti suurin osa analytiikkaan käytettävästä
ajasta hukkuu datan valmisteluun.
Tämän koulutuksen avulla opit käyttämään Tableau Prepin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tehostavat valmisteluprosessia ja vapauttavat aikaa itse analyysien tekemiseen. Käytännönläheinen koulutus on suunnattu kaikille, jotka käsittelevät työssään dataa.

Tableau Prep -perusteet 12.5.2020 (Helsinki)

Käytännönläheinen koulutuson suunnattu vähän tai ei lainkaan Alteryx Designeria käyttäneille –kenelle tahansa, joka haluaa työssään puhdistaa, yhdistellä ja analysoida dataa tehokkaasti. Alteryx sopii hyvin esimerkiksi erilaisten datasettien esikäsittelyyn ja analysointiin ennen mahdollisten visualisointien rakentamista. Opit ymmärtämään Alteryx Designerin keskeisen terminologian ja toiminnallisuudet sekä hyödyntämään uutta osaamista heti omassa työssäsi.

 (seuraavaa koulutusta ei ole vielä aikataulutettu)

 

Solutive Analytics Network

Solutive Analytics Network on Solutiven asiakkaille suunnattu, analytiikan parissa työskentelevien verkosto. SAN-meetupeissa tutustutaan analytiikan käyttötapauksiin, pohditaan, vertaillaan ja jaetaan kokemuksia. Lue lisää ja liity postituslistalle!

Lue lisää!

 

Tulevat tapahtumat

Solutive Analytics Network meetup | Helsinki

(seuraavaa SAN meetupia ei ole vielä aikataulutettu)