Ajankohtaista

Tule mukaan Tableau Conference Europe 2019 -tapahtumaan Berliiniin!

Blogi, Tableau

Tableaun Euroopan konferenssi on kolmipäiväinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen Euroopan Tableau-huiput. Tämän vuoden konferenssi järjestetään 17.-19.6. Berliinissä.

Miksi osallistua konferenssiin?

Tableau konferenssin ohjelma on täynnä koulutusta, asiakaskeissien esittelyä ja keynote-puheenvuoroja. Kuulet ajankohtaiset aiheet niin eurooppalaisilta kuin amerikkalaisilta alansa huipuilta.  Sisältö vastaa kolmen päivän intensiivikoulutusta, jonka hintaan sisältyy ruuat ja muut tarjoilut sekä iltatilaisuudet. Konferenssi tarjoaa myös oivan mahdollisuuden verkostoitua muiden konferenssikävijöiden kanssa.

Solutive on mukana Tableau Conference Europessa joka vuosi. Voit lukea matkablogimme viime vuodelta täältä! Viime vuoden konferenssin tunnelmaa löytyy myös Tableaun YouTube-soittolistalta.

Early Bird-lippujen myynti konferenssiin loppuu 8. helmikuuta. Lisätietoja lipuista sekä tulevasta ohjelmasta ja puhujista löydät Tableau Conference 19 -sivulta.

Osallistumme myös Tableaun ja Alteryxin seminaareihin Yhdysvalloissa. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää näistä seminaareista!

Jaa artikkeli:

Valikko