Tableau Server

Tableau Server on BI-ratkaisu, joka mahdollistaa selain- ja mobiilikäyttöisen analytiikan. Se on mullistava vaihtoehto perinteisille hidastempoisille ja jäykille BI-järjestelmille. Näkymien ja dashboardien tekeminen ei vaadi ohjelmointia tai teknistä osaamista. Tableau integroituu olemassaolevaan arkkitehtuuriisi, on turvallinen, suorituskykyinen ja skaalautuva.

Kokeile demoversiota

Tiedosta näkyvää – koko organisaatiossa

Jokaisella asiantuntijalla organisaatiossa on omat kysymyksensä. Valmiit yleisraportit eivät palvele eri rooleissa toimivien henkilöiden yksilöllisiä tarpeita. Tableaun avulla jokainen organisaatiossa voi olla riippumaton IT- tai BI-osaston aikatauluista ja löytää itse omat vastauksensa. Tämä vapauttaa IT-osaston resursseja ja poistaa käyttäjät raporttijonosta tekemään parempia ja nopeampia päätöksiä.

 

 

 

Näyttävien ja interaktiivisten dashboardien teko ja julkaisu onnistuu keneltä tahansa. Tietoa tarvitsevat pystyvät porautumaan edelleen, suodattamaan ja korostamaan heille tärkeitä yksityiskohtia millä tahansa selainohjelmalla hukkaamatta kokonaiskuvaa. Voit upottaa näkymiä intraan tai omaan web-sovellukseesi, tai tilaa näkymä tai hälytys ajastettuna sähköpostiisi.

server-web-edit-ruutu

 

Käyttö eri päätelaitteilla

Voit tuoda datasi parilla hiiren klikkauksella suorituskykyiseen data engineen ja aloittaa työskentelyn. Voit myös ottaa yhteyden suoraan tietokantaan ja hyödyntää sen suorituskykyä. Voit käyttää samassa työkirjassa eri yhteystapoja eri tietolähteisiin. Voit julkaista datalähteen muidenkin käytettäväksi. Kaikki toimii, joten voit keskittyä itse asiaan – uuden tietämyksen löytämiseen.

Liiketoimintatietoa tarvitaan muuallakin kuin oman työpöydän ääressä. Tableau Serverin näkymät saat helposti omaan älypuhelimeesi tai tablettiisi – reaaliaikaisina ja päivittyvinä. Voit muokata, suodattaa, porautua ja korostaa tietoa missä tahansa, uskomattoman helposti.

Selkokieliset kyselyt

Tableaun kehittämän Ask Data -toiminnallisuuden avulla loppukäyttäjät voit löytää haluamansa vastaukset valmiista datalähteistä kirjoitettua (englannin) kieltä käyttäen. Tekoäly auttaa ja oppii löytämään.

ask-data-ruutu

 

Säilytä vapautesi valita

Voit valita miten ja mihin Tableau Server asennetaan - se tukee Windows Serveriä ja Linuxia, sekä kaikkia yleisimpiä virtualisointiympäristöjä.

Mikäli haluat kaiken valmiiksi palveluna, autamme mielellämme -- tai ehkäpä Tableau Online -pilvipalvelu on sinulle sopivin?

 

Hallinta ja turvallisuus

Tableau Serverin monipuoliset hallintatoiminnot auttavat ymmärtämään organisaation analytiikan hyödyntämisen leveyttä ja syvyyttä, unohtamatta teknisen ympäristön toimintavalmiutta palvella loppukäyttäjiä. Sisällön ja käyttäjien hallinta on vaivatonta, esimerkiksi yhdistämällä käyttäjähallinta organisaation olemassaolevaan AD-ympäristöön.

Solutiven käyttö- ja tukipalvelut sekä kustomoidut näkymät Tableau Servern syövereihin auttavat erityisesti tuhansien käyttäjien toimintakriittisissä ympäristöissä.

Haluatko kokeilla Tableau Serveriä?

Ota yhteyttä