Tableau Prep

Tableau Prep Builder on visuaalinen ohjelmisto datan valmisteluun analysointia varten, jonka avulla dataan yhdistäminen ja datan yhdistely, muokkaus, puhdistus ja rikastus on helppoa ja intuitiivista myös ei-teknisille käyttäjille. Tableau Prep Conductorin avulla ajastat työnkulkusi luotettavasti ja turvallisesti.

Tableau Prep Builder kuuluu Creator-lisenssiin.

Lataa kokeiluversio

Tableau Prep Builder on visuaalinen ohjelmisto datan valmisteluun analysointia varten. Sen avulla dataan yhdistäminen ja datan yhdistely, muokkaus, puhdistus ja rikastus on helppoa ja intuitiivista myös ei-teknisille henkilöille.

Oppiminen on nopeaa ja sitä voi edelleen kiihdyttää Solutiven tarjoamilla koulutuksilla.

 

Yhdistä haluamaasi dataan

Tableau Prepin valmiit konnektorit kattavat laajan skaalan erilaisia datan lähteitä, mm. csv, Excel, Snowflake, Amazon Athena, Amazon Aurora, Amazon Redshift, Microsoft SQL Server,  Azure SQL Data Warehouse jne. Ja lista kasvaa jatkuvasti!

 

Muotoile, puhdista ja rikasta

Tableau Prepin intuitiivisen käyttöliittymän avulla erilaisten datojen yhdistäminen (join, union) käy näppärästi. Usein harmaita hiuksia aiheuttavat erilaiset kirjoitusvirheet, formaattieroavaisuudet ym. korjautuvat parilla klikkauksella. Työnkulkua on helppo kommentoida ja nimetä vaiheita, jolloin työ dokumentoi itse itseään ja siihen on helppo palata myöhemmin.

 

prep_ruutu-1

 

Julkaise

Valmiin datan analysointia voidaan jatkaa Tableau Desktopilla tai se voidaan julkaista Tableau Serveriin tai Tableau Onlineen valmiiden dashboardien käyttämien datalähteiden tuoreuttamiseksi tai omatoimisten loppukäyttäjien hyödynnettäväksi. 

 

Automatisoi Prep Conductorilla

Työnkulkujen ajastaminen ja automatisointi on helppoa Prep Conductor -toiminnallisuuden avulla. Prep Conductor on Tableau Serveriin saatava lisäominaisuus.

Tableau Prep Conductor

 

Tableau Prep kuuluu Creator -lisenssiin. Katso Tableau-hinnat täältä.

Haluatko kokeilla Tableau Prepiä?

Ota yhteyttä