Tableau Online

Tableau Online on analytiikkaratkaisu pilvessä. Voit julkaista näkymiä ja jakaa löydöksesi helposti. Voit kutsua kollegoitasi ja asiakkaitasi tutkimaan houkuttelevia visualisointeja, raportteja ja dashboardeja interaktiivisesti ja ajantasaisella datalla. Kaikki tämä helposti selaimella tai mobiililla.

Kokeile demoversiota

Nopeasti liikkeelle – ei asennuksia tai laitteistokustannuksia

Tableau Onlinen kanssa pääset liikkeelle nopeasti. Koko ratkaisu on hostattu pilvessä, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaasi palvelinten konfigurointiin tai ohjelmistojen asennukseen. Myös laitteiston skaalaamiseen liittyvät murheet voit unohtaa. Voit lisätä käyttäjiä vaivattomasti sitä mukaa, kun tarpeesi kasvavat.

 

 

Tableau Onlinen käyttö

Voit tehdä uusia löydöksiä eri päätelaitteilla monipuolisesti, jopa liikkeellä ollessasi. Koska Tableau Online on saavutettavissa mistä tahansa, voit antaa kollegoillesi, asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi mahdollisuuden tutkia ja käyttää interaktiivisia dashboardeja - etukäteen määriteltyjen käyttöoikeuksien rajoissa.

Pystyt porautumaan dataan, tekemään korostuksia ja filtteröimään dataasi lennosta. Voit muokata näkymiä web-editointimahdollisuuksin ja luoda uusia työkirjoja julkaistuihin datalähteisiin perustuen.

Näyttävien ja interaktiivisten dashboardien teko ja julkaisu onnistuu keneltä tahansa. Tietoa tarvitsevat pystyvät porautumaan edelleen, suodattamaan ja korostamaan heille tärkeitä yksityiskohtia millä tahansa selainohjelmalla hukkaamatta kokonaiskuvaa. Voit tilata näkymiä tai dataan perustuvia hälytyksiä sähköpostiisi.

online-animaatioonline-animaatio

 

Selkokieliset kyselyt 

Tableaun kehittämän Ask Data -toiminnallisuuden avulla loppukäyttäjät voit löytää haluamansa vastaukset valmiista datalähteistä kirjoitettua (englannin) kieltä käyttäen. Tekoäly auttaa ja oppii löytämään.

ask-data-ruutu

 

Yhdistäminen dataan

Voit ottaa reaaliaikaisen yhteyden suoraan pilvipalveluna tarjottaviin datalähteisiin, kuten kevyemmät Google Driveen, Dropbox, Box, OneDrive tai tietokannoista esim. Snowflake, Google BigQueryyn, Amazon RedShiftiin, PostgreSQL, Microsoft SQL Server, Azure SQL Data Warehouse ym. Voit automatisoida datan päivittämisen verkkopalveluista kuten Salesforcesta ja Google Analyticsistä.

Paikalliset, palomuurisi takana sijaitsevat, datalähteet otat haltuun Tableau Bridge -välitysohjelmistolla.

 

Helposti palveluna

Saat Tableau Onlinen huolettomasti pilvipalveluna. Se on aina ajantasalla, oikeassa versiossa ja Tableaun käyttämät AWS:n palvelukeskukset takaavat hyvän suorituskyvyn kaikissa tilanteissa.

Haluatko kokeilla Tableau Onlineä?

Ota yhteyttä