Tableau-koulutus

Tableau-koulutukset ovat keskeinen osa osaamisen kehittämisen kokonaisuuttamme. Voit valita joko yksittäisen koulutuksen tai voimme yhdessä rakentaa juuri teille sopivan kokonaisuuden valmiista moduuleistamme.

Koulutuskalenteri

Koulutusten kuvaukset

Tableau test drive (maksuton)

Maksuttomassa koulutuksessamme tutustut käytännön tasolla moderniin visuaaliseen analytiikkaan sekä Tableau Desktop ja Tableau Server/Online –ohjelmistojen keskeisiin ominaisuuksiin ja hyötyihin.

Ilmoittaudu

Tableau Visual Best Practises

Käytännönläheisessä koulutuksessa syvennytään visuaalisen analytiikan teoriaan ja sen kautta käytäntöihin. Saat koulutuksesta eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi.

Lataa PDF

Tableau Desktop perusteet

Käytännönläheinen koulutus on suunnattu vähän tai ei lainkaan Tableau Desktopia käyttäneille – kenelle tahansa, joka haluaa työssään käsitellä dataa tehokkaasti ja visuaalisesti toimenkuvasta tai taustasta riippumatta.

Lataa PDF

Tableau Desktop jatko

Koulutuksessa syvennytään datojen yhdistelyyn ja haastavampien visualisointien tekemiseen, monipuolisempaan laskettujen kenttien käyttöön sekä datan aggregointiin sekä opitaan lisää dashboardien muokkaamisesta.

Lataa PDF

Tableau Prep Builder perusteet

Usein suurin osa analytiikkaan käytettävästä ajasta hukkuu datan valmisteluun. Koulutuksessa opit käyttämään Tableau Prep Builderin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tehostavat datan valmisteluprosessia ja vapauttavat aikaa itse analyysien tekemiseen.

Lataa PDF

Tableau Data Management

Koulutuksessa keskitytään asioihin visualisointien takana: Desktopin ja Serverin arkkitehtuuriin, datayhteyksiin, datan muotoon ja järjestämiseen, dataekstraktien toimintaan, hallintaan ja julkaisuun sekä datalähteiden kanssa työskentelyyn.


Lataa PDF

Tableau Server/Online pääkäyttäjälle

Koulutus on suunnattu Tableau Serverin tai Onlinen hallintaroolissa toimiville. Koulutuksessa asennetaan Tableau Server, tutustutaan käyttäjien, saittien ja projektien sekä näiden oikeuksien hallintaan. Tutuksi tulevat myös datasourcen julkaisu ja hallinta sekä varmistus, komentorivi- ja automaatiotoiminnot.

Lataa PDF

Tableau Server/Online loppukäyttäjälle

Koulutus on suunnattu Tableau Serverin tai Tableau Onlinen loppukäyttäjille ja sisällön hyödyntäjille.

Koulutus toteutetaan ryhmäkoulutuksena asiakkaan omassa ympäristössä tai Solutiven demoympäristössä.


Lataa PDF

Tableau Web Edit

Käytännönläheinen Tableau Web Edit -koulutus on suunnattu käyttäjille, jotka haluavat oppia Tableau-työkirjojen kehittämistä ja muokkaamista selainpohjaisella Web Edit -ohjelmalla. Koulutus antaa hyvät valmiudet käsitellä dataa tehokkaasti ja visuaalisesti toimenkuvasta tai taustasta riippumatta.

Lataa PDF