Tableau-lisenssit

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi Tableau-lisenssit ja käyttöoikeudet. Hankkimalla lisenssit paikalliselta osaajalta tuet suomalaista työtä ja varmistat saavasi Suomen parasta ja palkituinta Tableau-osaamista ja tukea.

Suunnitellaan yhdessä organisaationne tarpeita vastaava kokonaisuus! 

Tableau hinta

Tableaun hinnoittelu on läpinäkyvä ja ennustettava - tiedät tarkalleen, paljonko sen hyödyntäminen maksaa. 

Lisenssimalli on tilausperusteinen ja perustuu nimettyjen käyttäjien määrään. Jos tarvitset rajattoman käyttäjämäärän, ota yhteyttä. Tilaus- ja laskutusjakso on 12 kk, jonka jälkeen tilaus tulee uusia käyttöoikeuden jatkamiseksi. Tilausjakson aikana julkaistavat uudet ohjelmistoversiot sekä pääsy tuotetukeen asiakasportaalin kautta kuuluvat hintaan.

Tableaun hinnoittelumalli on reilu ja asiakaslähtöinen:

  1. Aloituskynnys on erittäin matala – vähennät etukäteisinvestoinnin tarvetta ja saat johtavaksi arvioidun BI-ratkaisun käyttöösi (Gartnerin raportti 2019) helposti ja edullisesti.
  2. Tableau skaalautuu erinomaisesti tarpeiden muuttuessa – voit laajentaa tai supistaa tilaustasi joustavasti tarpeesi mukaan yhdestä aina tuhansiin käyttäjiin.
  3. Hinnoittelu on täysin läpinäkyvä ja “all inclusive” – ei piilokustannuksia, ei kapasiteettirajoituksia tai muita vaadittavia ohjelmistoja. Testi- ja kehitysympäristöt, mobiilikäyttö, report bursting ym. kuuluvat hintaan.
  4. Tableau on enemmän kuin ohjelmisto. Tarjolla on ohjelmiston lisäksi maksuttomia verkkokoulutuksia ja alan aktiivisin käyttäjäyhteisö, josta löydät avun helposti.

Tilaamalla Tableaun Solutiven kautta sinulle on tarjolla Suomen parasta osaamista, tukea ja koulutusta Tableaun käyttämiseen organisaatiossasi. Meillä on Suomessa yli 150 tyytyväistä asiakasta.

Pilvipalveluna (Tableau Online)

Analytiikan levittäminen organisaatioon pilvipalveluna on kätevää Tableau Onlinen avulla. Tableau Online on huoleton ja turvallinen, eikä edellytä laite- tai infrahankintoja - sen ylläpidosta ja varmistuksista huolehtii Tableau.

Creator: 770 € /vuosi/käyttäjä

Täysi analytiikan hyödyntäminen datan valmistelusta analysointiin ja julkaisuun.

Sisältää Tableau Prep Builder, Tableau Desktop ja Tableau Online Creator -käyttöoikeudet. Min. 1 kpl.

Explorer: 462 € /vuosi/käyttäjä

Monipuolinen omatoiminen analysointi selaimella aktiivisille käyttäjille.

Sisältää Tableau Online Explorer -käyttöoikeuden. Min. 5 kpl.

Viewer: 165 € /vuosi/käyttäjä

Analytiikan sisältöjen interaktiivinen, hallittu ja turvallinen hyödyntäminen.

Sisältää Tableau Online Viewer -käyttöoikeuden.

Itse hallinnoituna (Tableau Server)

Omaan ympäristöön, paikallisesti tai virtuaalikoneelle, asennettava Tableau Server on hyvä ratkaisu kun halutaan säilyttää täysi hallinta ja kontrolli itsellä. Päivitykset ovat helppoja ja kuormitus IT-henkilöstölle on minimaalinen.

Creator: 770 € /vuosi/käyttäjä

Täysi analytiikan hyödyntäminen datan valmistelusta analysointiin ja julkaisuun.

Sisältää Tableau Prep Builder, Tableau Desktop ja Tableau Server Creator -käyttöoikeudet. Min. 1 kpl.

Explorer: 385 € /vuosi/käyttäjä

Monipuolinen omatoiminen analysointi selaimella aktiivisille käyttäjille.

Sisältää Tableau Server Explorer -käyttöoikeuden. Min. 5 kpl.

Viewer: 132 € /vuosi/käyttäjä

Analytiikan sisältöjen interaktiivinen, hallittu ja turvallinen hyödyntäminen.

Sisältää Tableau Server Viewer -käyttöoikeuden. Min. 100 kpl

Gartner: Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics (2020)

Tableau suuryrityksille tai julkishallinnon organisaatioille

Satojen tai tuhansien käyttäjien tarpeisiin tarjoamme nimettyjen käyttäjien lisäksi joustavaa ja helposti hallittavaa kapasiteettipohjaista hinnoittelumallia. Tableau on erinomaisesti skaalautuva BI-ratkaisu, joka on käytössä jo useissa maailman suurimmista yrityksistä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Tableau osaksi sovellusta tai portaalia (embedded/external analytics)

Voit upottaa Tableaun kehittyneet ominaisuudet ja visuaalisen analytiikan parhaat käytännöt osaksi omaa sovellustasi tai portaaliasi. Esimerkkejä tälläisistä ovat selainkäyttöiset ohjelmistot ja palvelut sekä asiakkaille tai yhteistyökumppaneille suunnatut portaalit. Edistyksellinen valmistuote, jonka kehitykseen on käytetty satoja miljoonia euroja, on nopeampi ja usein kokonaisedullisempi ottaa käyttöön ja viedä tuotantoon kuin asiakkaiden alati kasvaviin vaatimuksiin vastaavien ominaisuuksien itse kehittäminen. 

 

Tableau opiskelijoille, opettajille ja oppilaitosten hallintoon

Tableau on opiskelijoille ja opettajille opetus- ja ei-kaupalliseen tutkimuskäyttöön ilmainen. Saat hankittua opiskelijana tai opetuskäyttöön lisenssin täältä. Oppilaitosten oman toiminnan tehostamiseen eli hallintokäyttöön lisenssin saa -25% alennuksella.

 

Maksuton Tableau Public

Tableau Public on maksuton ympäristö kaikille julkisen datan visualisointiin ja analysointiin. Public Desktopilla voit tehdä visualisoinnit ja analyysit ja tallentaa ne kaikkien nähtäväksi Tableau Public -palveluun.

Ota yhteyttä