Tableau Desktop

Analytiikan tehokäyttäjille suunnattu työpöytäohjelmisto. Visuaalisen analytiikan voima yhdistettynä helppokäyttöiseen, käyttäjäkeskeiseen toimintaan, tuo vastaukset sinun ja kollegojesi ulottuville ajatuksen nopeudella.

Tableau Desktop kuuluu Creator-lisenssiin.

Lataa kokeiluversio

Tableau Desktopilla saat vastaukset kysymyksiisi visuaalisesti. Vuosien tieteellisen tutkimustyön ansiosta Tableau tukee ihmisten luonnollista kykyä ajatella visuaalisesti. Siihen on sisäänrakennettu kuhunkin käyttötilanteeseen parhaiten sopivat visualisoinnit. Voit vaihtaa näkökulmaa yhdellä hiiren klikkauksella, oli kyse sitten perinteisestä raportoinnista tai modernista visuaalisesta dashboardista. Luo vuorovaikutteisia visualisointeja ja dashboardeja minuuteissa – ilman ohjelmointia tai teknistä osaamista. Se on nopea oppia ja saat tuloksia todella nopeasti. Tableaun nopeus ja tuottavuus ovat moninkertaisia perinteisiin BI-työkaluihin verrattuna ja se mahdollistaa täysin uuden tavan työskennellä datan parissa. Oppimista voi kiihdyttää Solutiven tarjoamilla koulutuksilla.

 

 

Yhdistä haluamaasi dataan

Yhdistä mihin tahansa dataan ja analysoi muutamalla hiiren klikkauksella. Sisäänrakennettujen datayhteyksien ansiosta voit kytkeä ja yhdistellä tietoa eri lähteistä, teksti- tai Excel-tiedostoista tietokantoihin ja Big Data-alustoihin, kuten Google Big Queryyn tai Amazon Redshiftiin. Vai haluatko kenties tuoda myynnin dataa Salesforcesta tai Dynamics CRM:stä? Talousdataa SAP Business Warehousesta? Haluatko kytkeä olemassa olevan Microsoft SQL Server -tietovaraston? Onnistuu ja ilman puolen vuoden integraatioprojektia; vaikka yhdisteltynä samaan näkymään.

 

Kysy parempia kysymyksiä

Tableaun avulla sinun ei tarvitse tyytyä pelkkään nättiin dashboardiin. Analyysi on usein prosessi, jonka aikana opit uutta ja teet oivalluksia. Kehittyneiden ominaisuuksien avulla pystyt kysymään parempia, vaikeampia ja relevantimpia kysymyksiä dataltasi. 

desktop-animaatio-2desktop-animaatio-2

 

Julkaise ja jaa

Visuaalisen analytiikan voima on jakamisessa. Todelliset hyödyt alkavat kertyä, kun julkaiset tekemäsi "visut" Tableau Serverillä tai Onlinessä kaikille niitä tarvitseville. Voit tehdä monenlaisia dashboardeja; tyypillisimpiä käyttötapauksia ovat johdon dashboard, markkinoinnin dashboard, myynnin dashboard jne.

Haluatko kokeilla Tableau Desktopia?

Ota yhteyttä