Salesforce Einstein Analytics

Einstein Analytics tuo analytiikan ja tekoälyn osaksi myynnin, markkinoinnin ja palveluiden käyttäjien päivittäistä työtä ja tuttua Salesforce-työympäristöä, mahdollistaen oikeaan ja ajantasaiseen tietoon perustuvat päätökset.

Einstein Analytics

Mitä tehdä kun Salesforcen Sales Cloudin, Service Cloudin tai Marketing Cloudin staattiset vakioraportit ja dashboardit eivät enää riitä vastaamaan liiketoiminnan tarpeisiin? Mitä tehdä kun haluat hyödyntää kaikkea Salesforcen uumenissa lymyilevää dataa ja rikastaa sitä ulkopuolisella datalla?

Einstein Analytics tuo kehittyneen analytiikan ja tekoälyn vaivattomasti osaksi myynnin, markkinoinnin ja palveluiden käyttäjien päivittäistä työtä ja tuttua työympäristöä, ilman että käyttäjän täytyy poistua tutusta käyttöliittymästään toiseen järjestelmään.

Täydellisesti integroituna osana Salesforce-alustaa tiedon tarvitsijat voivat hyödyntää upeita interaktiivisia visualisointeja ja dashboardeja tehdäkseen ajantasaiseen ja oikeaan tietoon perustuvia parempia päätöksiä. Dashboardeista voi porautua syvemmälle ja vaihtaa näkökulmaa sekä tehdä uusia löydöksiä.

Uusien oivallusten jälkeen on helppoa viedä asioita heti käytäntöön ja käynnistää Salesforcen omia toimintoja suoraan visualisoinnista – se jos mikä on ”actionable insightia” parhaimmillaan.

Salesforcen oman datan lisäksi tietoa Einstein Analyticsiin voidaan tuoda myös ulkopuolisista datalähteistä ja näin luoda loppukäyttäjälle mahdollisimman täydellinen ja ajantasainen tilannekuva liiketoiminnasta.

 

sfdc-einstein-analytics-overview-products-focus-on-outcomes

 

Einstein Discovery

Einstein Discovery täydentää dataan perustuvaa analyysiä tilastollisten mallien ja koneoppimisen avulla. Se käy väsymättä läpi miljoonien ja taas miljoonien datapisteiden välisiä riippuvuuksia ja suhteita, tunnistaen, esiin nostaen ja visualisoiden uusia näkökulmia liiketoiminnalle.

Se hyödyntää:

  • Selittävää analytiikkaa kertoakseen mitä liiketoiminnassa on tapahtunut
  • Ennakoivaa analytikkaa joka kertoo miksi jotakin tapahtui ja mitä eri todennäköisyyksillä tulee tapahtumaan
  • Ohjaavaa analytiikkaa joka suosittelee kulloiseenkin tilanteeseen sopivia toimenpiteitä, jotka parantavat jonkin lopputuloksen todennäköisyyttä.

Einstein Discovery on kiinteästi integroitu osa Salesforce-ympäristöä, joten se on nopeasti vietävissä osaksi päivittäistä operatiivista toimintaa ja siten auttamaan työntekijöitä toimimaan fiksummin.

 

 

Haluatko viedä yrityksenne Einstein Analyticsin hyödyntämisen seuraavalle tasolle? Me autamme!

Jos yrityksessänne on Salesforce jo käytössä, tai olette juuri siirtymässä Salesforceen, ja haluatte hyödyntää Einstein Analyticsia tehokkaasti, olemme kumppaninne! Autamme asiakkaitamme niin Einstein Analyticsin käyttöönotossa, kuin tekemään interaktiivisia visualisointeja ja dashoardeja päätöksenteon tueksi. 

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Sittenkin kaikkea dataa kaikille käyttäjille? Tsekkaa Tableau

Ota yhteyttä