Avoimet työpaikat

Solutive on yritys, jossa jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Löytyisikö sinulle sopiva paikka avoinna olevasta tehtävästä?

Junior Sales Consultant

Kasvuamme vauhdittamaan haluamme sinut mukaan palkittuun tiimimme!

Asiakkaanamme on suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita, joita autamme hyödyntämään tietoa visuaalisen ja edistyneen analytiikan ratkaisuillamme. Tämä edellyttää asiakkaan tarpeiden mukaisten ratkaisujen rakentamista ja myyntiä yhdessä konsulttiemme kanssa.

Olet vielä urasi alkuvaiheessa ja sinulla on jo ehkä kokemusta B2B-myynnistä tai asiakaspalvelusta, mutta haluat kasvaa ja kehittyä analytiikkaratkaisujen myynnin huippuosaajaksi. Tehtävässäsi vastaat analytiikan ohjelmistojen, palveluiden ja ratkaisujen myynnistä uusille ja olemassaoleville asiakkaillemme. Toimit tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin, konsulttien sekä päämiesten (UK, USA) edustajien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • järjestelmällistä ja itsenäistä otetta työhön
  • suomen- ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa
  • sujuvia digitaalisia taitoja
  • kaupallista tai teknistä yliopisto- tai korkeakoulututkintoa (voit olla myös opintojen loppuvaiheessa)
  • raportoinnin, analytiikan tai business intelligencen tuntemusta
  • B-ajokorttia.

Tarjoamme paikan alan kärjessä (ml. mahdollisuuden osallistua kv-konferensseihin, esim. Tableau Conference ja Alteryx Inspire), ketterän, avoimen organisaation ja reilun työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden osallistua oman työpaikan kehitykseen ja suunnitelmiin. Työvälineemme ja järjestelmämme ovat nykyaikaisia, työsuhde-etumme ovat hyvät ja palkka kilpailukykyinen. Kannustepalkkajärjestelmämme on sidottu yhteiseen menestykseemme.

Jätä hakemuksesi jo tänään. Tehtävä on auki, kunnes oikea henkilö on löytynyt. Aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla myyntijohtaja Janne Suomalaiselle,
puh. 040 583 9459.