Avoimet työpaikat

Solutive on yritys, jossa jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Löytyisikö sinulle sopiva paikka avoinna olevasta tehtävästä?

Data Engineer

Kasvuamme vauhdittamaan haluamme sinut mukaan palkittuun tiimimme!

Asiakkaanamme on suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita, joita autamme näkemään ja ymmärtämään dataansa visuaalisen ja edistyneen analytiikan välineillämme. Tämä edellyttää usein hajanaisten datalähteiden tehokasta haltuunottamista ja yhdistämistä (relaatiotietokannat, tiedostot, big data, tietovarastot, rajapinnat) eheäksi tietoalustaksi analyysiä ja raportointia varten.

Analytiikan entusiastina haluat työskennellä uusimpien teknologioiden ja huippuosaajien kanssa. Toimiessasi asiakasrajapinnassa osaat kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeen, tarjota ratkaisuja konsultoimalla ja toteuttamalla itse.

Edellytämme:

  • Erinomaista SQL-osaamista
  • Käytännön osaamista joko perinteisistä, visuaalisista tai pilvipohjaisista ETL-välineistä (esim. AWS Glue, SSIS, Alteryx, Pentaho, Informatica, Lavastorm…)
  • Osaamista tiedon mallintamisesta, tietovarastojen suunnittelusta ja tietokannoista (esim. AWS Redshift, Snowflake, AWS Aurora, SQL Server, Oracle, Teradata, DB2…)
  • Yliopisto- tai korkeakoulututkintoa sekä uteliaisuutta ja halua kehittyä yhdeksi parhaista omalla alallasi

Toivomme:

  • Kokemusta AWS-teknologioista
  • Ohjelmointiosaamista (esim. Python, Java, Javascript, PHP)
  • Kokemusta visuaalisen analytiikan välineistä (Tableau, Qlik, PowerBI)

Työskentelet pääkaupunkiseudulla, mutta Helsingin toimistomme lisäksi sijaintipaikkasi voi olla myös Tampere tai Turku. Tehtävässä tarvitset sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä itsenäistä otetta työhön.

Tarjoamme paikan kehityksen kärjessä (ml. mahdollisuuden osallistua kv-konferensseihin, esim. Tableau Conference ja Alteryx Inspire), ketterän, avoimen organisaation ja reilun työyhteisön tuen (mm. säännölliset yhteiset Best Practise Dayt) sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työpaikan kehitykseen ja suunnitelmiin (esim. 2 krt vuodessa Solutive-päivät, usein ulkomailla). Työvälineemme ja järjestelmämme ovat nykyaikaisia, työsuhde-etumme ovat hyvät ja palkka kilpailukykyinen. Kannustepalkkajärjestelmämme on sidottu yhteiseen menestykseemme.

Jätä hakemuksesi jo tänään. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla toimitusjohtaja Seppo Maukoselle, puh. 040 506 5984.