Avoimet työpaikat

Solutive on yritys, jossa jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Löytyisikö sinulle sopiva paikka avoinna olevasta tehtävästä?

Analytics Consultant, Tableau & Alteryx

Kasvuamme vauhdittamaan haluamme sinut mukaan palkittuun tiimimme!

Olet edistämässä nopeasti yleistyvien ja asiakkaiden rakastamien Tableaun ja Alteryxin voittokulkua Suomessa. Tehtävänäsi on auttaa keskisuuria ja suuria yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita näkemään ja ymmärtämään dataansa visuaalisen ja edistyneen analytiikan välineillämme. Toimiessasi asiakasrajapinnassa osaat kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeen, tarjota ratkaisuja konsultoimalla, toteuttamalla itse ja kenties myös kouluttamalla.

Analytiikan entusiastina haluat työskennellä uusimpien teknologioiden ja huippuosaajien kanssa. Sinulla on aiempaa kokemusta integrointi-, raportointi-, analytiikka- tai BI-työkaluista, kenties myös visuaalisesta tai edistyneestä analytiikasta. Taustasi kautta ymmärrät erilaisia datalähteitä: ERP, CRM, tietovarastot ja -kannat sekä rajapinnat.

Odotamme sinulta kaupallisen tai tietoteknisen alan yliopisto- tai korkeakoulututkintoa sekä uteliaisuutta ja halua kehittyä yhdeksi parhaista omalla alallasi. Työskentelet pääkaupunkiseudulla, mutta Helsingin toimistomme lisäksi sijaintipaikkasi voi olla myös Tampere tai Turku. Tehtävässä tarvitset sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä itsenäistä otetta työhön.

Tarjoamme paikan kehityksen kärjessä (ml. mahdollisuuden osallistua kv-konferensseihin, esim. Tableau Conference ja Alteryx Inspire), ketterän, avoimen organisaation ja reilun työyhteisön tuen (mm. säännölliset yhteiset Best Practise Dayt) sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työpaikan kehitykseen ja suunnitelmiin (esim. 2 krt vuodessa Solutive-päivät, usein ulkomailla). Työvälineemme ja järjestelmämme ovat nykyaikaisia, työsuhde-etumme ovat hyvät ja palkka kilpailukykyinen. Kannustepalkkajärjestelmämme on sidottu yhteiseen menestykseemme.

Jätä hakemuksesi jo tänään. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla toimitusjohtaja Seppo Maukoselle, puh. 040 506 5984.