Palvelumme: analytiikka ja liiketoimintatiedon hyödyntäminen

Tiedolla johtaminen ja visuaalinen analytiikka – palvelut

Tarjoamamme tyypilliset palvelut on listattu alla. Lisäksi tuotamme monipuolisesti räätälöityjä palveluita monipuolisesti datan käsittelyn, analytiikan ja liiketoimintatiedon hallinnan alueilta. Erityisosaamistamme ovat Alteryx ja Tableau-koulutus ja valmennus – olemme Suomen johtava osaaja näissä business intelligence -ratkaisuissa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus. Meiltä saat palveluita lisenssiostojen yhteydessä tai erikseen hankittuina.

Liiketoimintatiedon hyödyntäminen

Liiketoimintatiedon tulee tukea keskeisiä liiketoimintoja ja tehtäviä parhaalla mahdollisella tavalla. Se voi avata uusia, ennen näkemättömiä mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaa ja parantaa toiminnan tehokkuutta. Palvelun avulla muodostetaan kirkas visio ja priorisoitu toteutusjärjestys liiketoimintatiedon hyödyntämisestä eri osa-alueilla.

Tiedon varastointi, -integrointi sekä sovellukset

Vaikka Tableau tarjoaa valmiit data connectorit lähes kaikkiin datalähteisiin, saatat tarvita osana ratkaisua tietokannan, tietovaraston tai tapauskohtaisen datan integroinnin. Joskus on edullista rakentaa sovelluslogiikkaa liittyen datan varastointiin ja käsittelyyn. Rakennamme tarvittavat lisäykset vaatimuksiesi mukaisesti tiedon siirrosta loppukäyttäjän sovelluksiin asti.

Tableau-ratkaisun ketterä kehittäminen

Ketterän kehityksen periaatteen mukaisesti toteutamme ratkaisua yhdessä jakso jaksolta kohti sovittua tavoitetta. Projektipäällikön ylläpitämä ja priorisoima tehtävälista määrittää etenemisjärjestyksen ja vauhdin. Tehdyn työn jakson jälkeinen hyväksyntä ja seuraavan jakson työkokonaisuuden sopiminen pitää langat tiukasti käsissäsi.

Visuaalinen analytiikka ja Tableau -ohjelmiston asiantuntijapalvelu

Tableau-experttimme toteuttavat sovitusti tai yhdessä kanssasi yksittäisiä tehtäviä tai osakokonaisuuksia. Sertifioidun asiantuntijan avulla työ etenee nopeasti ja ketterästi. Voimme yhdistää liiketoiminnan datan ja tarpeen sekä visuaalisen analysoinnin ja Tableau-osaamisen.

[us_testimonial author=”Leppäkosken Sähkö -konserni (lue asiakascase tästä)” company=”” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.solutive.fi%2Ftableau%2Fasiakascase-leppakosken-sahko-kutisti-raportointiin-kuluvan-ajan-viikoista-tunteihin-tableaun-avulla%2F||”]Solutive on ollut luonteva jatke omaan organisaatioomme Tableaun käyttöönotossa. Solutiven tiimin Tableau-osaaminen ja näkemykset ovat kerta toisensa jälkeen auttaneet meitä ottamaan uusia datakokonaisuuksia haltuun ja tekemään kiinnostavia johtopäätöksiä liiketoimintamme kannalta.[/us_testimonial]

Tableau-koulutus

Tableau Test Drive (2 h)

Maksuttomassa koulutuksessamme tutustut käytännön tasolla moderniin visuaaliseen analytiikkaan sekä Tableau Desktop ja Tableau Server/Online –ohjelmistojen keskeisiin ominaisuuksiin ja hyötyihin. Koulutus on suunnattu työssään esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin, talouden, tuotannon, HR:n, logistiikan tai jonkin muun liiketoimintaan liittyvän datan käsittelijöille ja heidän esimiehilleen. Koulutuksia järjestetään joka toinen viikko. Katso päivämäärät ja ilmoittaudu mukaan. Katso myös Alteryx-starttikoulutukset!

Tableau Data Management (1 pv)

Data Management -koulutuksessa keskitytään asioihin varsinaisten visujen takana: Desktopin ja Serverin arkkitehtuuriin, datayhteyksiin, datan muotoon ja järjestämiseen, dataekstraktien toimintaan, hallintaan ja julkaisuun, useiden datalähteiden kanssa työskentelyyn ym. Valmennuksesta saat eniten hyötyä, jos olet jo työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi.

Valmennus voidaan toteuttaa henkilökohtaisena tai yritykselle räätälöitynä pienryhmävalmennuksena.

Lataa kurssikuvaus (PDF).

Tableau Desktop perusteet (1 pv)

Käytännönläheinen koulutus on suunnattu vähän tai ei lainkaan Tableau Desktopia käyttäneille – kenelle tahansa, joka haluaa työssään käsitellä dataa tehokkaasti ja visuaalisesti toimenkuvasta tai taustasta riippumatta. Opit ymmärtämään Tableau Desktopin keskeisen terminologian sekä toiminnallisuudet ja hyödyntämään uutta osaamista välittömästi omassa työssäsi.

Koulutus voidaan toteuttaa henkilökohtaisena tai yritykselle räätälöitynä pienryhmäkoulutuksena.

Lataa kurssikuvaus (PDF).

Tableau Serverin tehokas businesskäyttö (½ pv)

Tämä pienryhmässä toteutettava koulutus on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat tehdä visuaalista analyysiä omalla selaimellaan tai iPadillään. Muutaman tunnin aikana opimme perustaidot ja periaatteet, joilla olemassa olevia näkymiä ja dashboardeja pystytään muokkaamaan sekä luomaan täysin uusia visualisointeja Serverille julkaistuista datalähteistä.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista Tableau-tuotteista.

Lataa kurssikuvaus (PDF).

Tableau Desktop jatko (1 pv)

Koulutuksesta saat eniten hyötyä, jos olet työskennellyt Tableau Desktopin kanssa ja haluat kehittää osaamistasi. Käytännönläheisissä harjoituksissa syvennytään haastavampien visualisointien tekemiseen, parametreihin, kehittyneisiin karttatoimintoihin ja monipuolisempaan laskettujen kenttien käyttöön sekä datan aggregointiin.

Koulutus voidaan toteuttaa henkilökohtaisena tai yritykselle räätälöitynä pienryhmäkoulutuksena.

Lataa kurssikuvaus (PDF).

Tableau Server ylläpitäjälle (1 pv)

Koulutus on suunnattu Tableau Serverin tekniselle ylläpitäjälle. Päivän aikana asennetaan Tableau Server, tutustutaan käyttäjien, saittien ja projektien sekä näiden oikeuksien hallintaan. Tutuksi tulevat myös datayhteyksien julkaisu ja hallinta sekä Tableau Serverin varmistus, komentorivi- ja automaatiotoiminnot.

Koulutus voidaan toteuttaa pienryhmässä, henkilökohtaisena tai osana Tableau-käyttöönottoa.

Lataa kurssikuvaus (PDF).

Tableau Prep Builder perusteet (1 pv)

Monesti suurin osa analytiikkaan käytettävästä ajasta hukkuu datan valmisteluun. Tämän koulutuksen avulla opit käyttämään Tableau Prep Builderin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tehostavat valmisteluprosessia ja vapauttavat aikaa itse analyysien tekemiseen. Käytännönläheinen koulutus on suunnattu kaikille, jotka käsittelevät työssään dataa.

Koulutus voidaan toteuttaa henkilökohtaisena tai yritykselle räätälöitynä pienryhmäkoulutuksena.

Lataa kurssikuvaus (PDF).

[us_testimonial author=”Tableau-valmennuksen osallistujien kommentteja” company=””]Valmennus antoi hyviä ideoita käytännön työhön. Harjoitukset olivat havainnollisia ja hyödyllisiä. Hyvä kouluttaja, selkeät esimerkit. Kokonaisuus oli hyvin mietitty ja rakennettu. Iso kiitos =)[/us_testimonial]

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Valikko