Palvelumme

Mullistamme asiakkaidemme kyvyn hyödyntää dataa ja analytiikkaa toimintansa johtamisessa ja kehittämisessä. Tapamme työskennellä on joustava ja ketterä, palveluasenteemme innostunut ja haluamme yllättää myönteisesti kerta toisensa jälkeen. Olemme Euroopan johtavia Tableau- ja Alteryx -teknologiaosaajia.

Data

Tuloksellista analyytiikkaa varten datan tulee olla saatavilla helppokäyttöisessä ja tietoturvallisessa muodossa. Kaikki alkaa tarkoituksenmukaisen data-arkkitehtuurin suunnittelusta, datan muotoilusta ja varastoinnista analytiikkaa varten.

Lue lisää datapalveluistamme

Analytiikka ja BI

Analytiikan palveluillamme saat täyden hyödyn organisaatiosi datavarannoista. Ydinosaamistamme on visuaalisen analytiikan ja business intelligence -ratkaisujen käyttöönotot, koulutukset sekä sulautetun analytiikan ratkaisut.

Lue lisää analytiikan palveluistamme

Johdon analytiikkapalvelut

Datalla on arvoa vain, jos sitä osataan hyödyntää oikein. Siirtyminen liiketoimintalähtöiseen tiedon hyödyntämiseen ei kuitenkaan tapahdu itsestään tai yön yli - kyseessä on muutosprosessi. Autamme tämän muutosprosessin haasteissa: analytiikkatarpeiden hallinnassa ja priorisoidussa toteutuksessa, tiedon hyödyntämisen kulttuurin rakentamisessa sekä osaamisen kehittämisohjelmien luonnissa ja toteutuksessa.

Lue lisää

Edistynyt analytiikka

Visuaalisella analytiikalla ja interaktiivisella datan tutkimisella löytyy jo paljon liiketoimintaa selittävää ja ennakoivaa informaatiota. Edistynyt analytiikka jatkaa tästä pidemmälle ja havaitsee tehokkaasti datasta ”lainalaisuuksia”, joita emme ole itse edes keksineet tutkia. Edistynyt analytiikka oppii historiadatasta ja datan käyttäytymisestä ja tuo sen pohjalta vaikkapa ennusteet, ryhmittelyt ja asioiden vaikutussuhteet päätöksenteon avuksi. Edistynyt analytiikka tuottaa uutta, pidemmälle jalostettua dataa, jota voimme edelleen visualisoida ja tutkia. Kehittyneiden ja helppokäyttöisten analytiikkatyökalujen ansiosta näihin hyötyihin pääsee myös nopeasti kiinni.

Lue lisää

Ota yhteyttä