Analytiikka ja BI

Autamme sinua saamaan täyden hyödyn organisaatiosi datavarannoista. Ydinosaamistamme on visuaalisen analytiikan ja business intelligence -ratkaisujen käyttöönotot, koulutukset sekä sulautetun analytiikan ratkaisut.

Visuaalinen analytiikka ja Tableau-asiantuntijapalvelu

Analytiikkakonsulttimme toteuttavat sovitusti tai yhdessä kanssasi yksittäisiä tehtäviä tai osakokonaisuuksia. Sertifioidun asiantuntijan avulla työ etenee nopeasti ja ketterästi. Yhdistämme datan, liiketoiminnan tarpeen sekä visuaalisen analysoinnin ja Tableau-osaamisen tulokselliseksi kokonaisuudeksi.

Jutellaanko?

Tableau-käyttöönotot ja projektit

Ketterän kehityksen periaatteen mukaisesti toteutamme ratkaisua yhdessä jakso jaksolta kohti sovittua tavoitetta. Vastuullisen konsultin ylläpitämä ja priorisoima tehtävälista määrittää etenemisjärjestyksen ja vauhdin. Tehdyn työn jakson jälkeinen hyväksyntä ja seuraavan jakson työkokonaisuuden sopiminen pitää langat tiukasti käsissäsi.

Jutellaanko?

Tableau-koulutus

Tableau on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttava väline. Suomen kokeneimpana Tableau-kouluttajana pystymme kuitenkin nostamaan sinut uudelle tasolle! TSIA:n kyselyn mukaan koulutetuista henkilöistä 68% käyttää tuotetta enemmän, 56% käyttää ominaisuuksia laajemmin ja 87% työskentelee itsenäisemmin.

Tutustu koulutustarjontaamme

Tableau käyttö- ja tukipalvelut

Varmistamme laajojen Tableau-ympäristöjen toiminnan tarkoituksenmukaisilla käyttö- ja tukipalveluilla.

Kehittämämme Tableau Server Governance Toolkit on laajojen enterprise-ympäristöjen hallintaan ja seurantaan tarkoitettu väline, jonka avulla ylläpitäjät varmistavat järjestelmän moitteettoman toiminnan ja hyvän loppukäyttäjäkokemuksen.

Kysy lisää

Alteryx-koulutus

Alteryx-koulutuksissamme saatamme osallistujat nopeasti itsenäisiksi ja tehokkaiksi käyttäjiksi, jotka pystyvät hyödyntämään ohjelmiston toiminnallisuuksia laajasti. Koulutustemme avulla tuottavuutesi analyytikkona nousee merkittävästi ja löydät ratkaisun kysymyksiin nopeammin.

Tutustu koulutukseen

Ota yhteyttä