Solutive on ollut Tableau-kumppani vuodesta 2013. Olemme saaneet lukuisia huomionosoituksia saavutuksistamme ja panoksestamme Tableau-yhteisössä. Eilen Lontoossa järjestetyssä strategisten kumppaneiden Tableau Partner Executive Kick-Off -tapahtumassa saimme kunnian olla ehdolla “Creating Customers for Life” -palkinnon saajaksi koko EMEA-alueen satojen partnereiden joukosta. Palkinto myönnetään pitkäjänteisestä ja tinkimättömästä työstä asiakkaiden hyväksi.

Asiakastyytyväisyytemme ja asiakkaidemme antama suora palaute on huipputasolla. Olemme kokenut kumppani muutosmatkalla kohti datan parempaa hyödyntämistä niille, jotka eivät tyydy tavanomaiseen.

Tableau Partner Executive Kick-Off -tilaisuudessa saimme jälleen kurkistaa tulevaisuuteen. Saimme ensimakua, mitä kaikkea on luvassa ja mikä on data-analytiikka-alan innovaattorin, Tableaun, visio datan hyödyntämisestä organisaation kaikilla tasoilla ja sidosryhmien suuntaan. Voitte luottaa siihen, että olemme eturintamassa tuomassa tätä visiota todeksi meidän kaikkien arkeen.

Kiitos yhteistyöstänne ja luottamuksestanne!

Get Free Widget