Normaalisti tähän aikaan vuodesta Solutivelaiset saattaisivat purkaa matkalaukkujaan ja palautua jet lageistaan Tableaun vuoden päätapahtumasta kotiutuneena, mutta tänä vuonna asia on toisin. Tableau Conference-ish 2020 järjestettiin virtuaalisesti etäyhteyksien välityksellä ja kuka tahansa pystyi rekisteröityä mukaan maksuttomaan tapahtumaan, katsoen huippu-sessioita kotisohviltaan! Tietysti myös Solutiven porukka oli tikkana paikalla virtuaaliyleisössä seuraamassa konferenssin antia ja oppimassa uutta. Koostimme listauksen TC20:n parhaista paloista, jotka sinun kannattaa mielestämme ehdottomasti katsoa! Huomioitavaa kuitenkin on, että on-demand videoiden katseluoikeus päättyy jo 15.11.2020. Pidä siis kiirettä!

 

Alla listattuna TC20:n parhaat palat, olkaa hyvät:

Tableau roadmap ja uudet ominaisuudet:

Datan visualisoiminen ja Tableaun käyttö:

Muutos, digitalisaatio ja dataohjautuvuus:

Viihde: 

  • Dr. Data Love: Give viewers little love: Viihdyttävä sessio, jossa näet ja kuulet viewereille suunnatuista Tableau-ominaisuuksista. 
  • Iron Viz: Perinteikäs datan visualisointi -kilpailu. Kuka vei voiton tänä vuonna?
  • VizGallery: Tsekkaa virtuaalinen galleria, jossa pääset tarkastelemaan huikeita visualisointeja.

 

Muista myös Tableau Public, mistä pääset tutkimaan muiden Tableau-käyttäjien tekemiä ja julkisena näkyviä visualisointeja eri toimialoille. Tableau Publicista voit löytää lisää inspiraatiota omaan työhösi!

 

Lue myös 👉  Tableau Conference-ish 2020: Salesforce Einstein Analytics siirtyy Tableaun alaisuuteen - mitä mahdollisuuksia se tuo?