Datan kanssa työskentelevien ajasta kuluu eri arvioiden mukaan 60-80% datan valmisteluun ja 20-40% varsinaiseen analysointiin. Datan työstäminen ja analysointi taulukkolaskentaohjelmilla on parhaimmillaan yksinkertaista ja näkyvää, mutta usein se on myös turhauttavaa, toistuvaa ja aikaa vievää, erityisesti työskenneltäessä useiden tiedostojen ja datamuotojen kanssa. Monimutkaiset kaavat ja vlookupit välilehtien tai tiedostojen välillä ovat herkkiä virheille ja hajoavat nopeasti datan päivittyessä.

Tilanne esimerkiksi excelin kanssa käy lähes mahdottomaksi uusien datalähteiden, kuten tietokantojen ja sovellusten, lisääntyessä ja datan määrän kasvaessa. Moderneissa organisaatioissa tarvitaan tehokkaampia ja joustavampia välineitä data-analytiikan ratkaisuksi.

Alteryx mahdollistaa helpon datan yhdistelyn lähes mistä tahansa datalähteistä, datan puhdistamisen sekä datan valmistelun analyysejä varten yhdellä intuitiivisella ja visuaalisella työnkululla. Jos osaat käyttää exceliä, opit varmasti käyttämään Alteryxia. Parasta Alteryxissa on, ettei sinun tarvitse osata koodata lainkaan – mutta tarvittaessa sinun tai kollegasi oma R- ja Python -koodi voidaan integroida mukaan työkulkuihin. Teet Alteryxilla helposti saman kuin excelillä, mutta hyvin nopeasti automatisoit työvaiheitasi, päivität tietokantoja, hyödynnät paikkatietoanalytiikkaa, rakennat ennakoivia malleja, tai teet datalla mitä ikinä haluat!

Tutustu täällä tarkemmin, miten toteutat tyypillisimmät excel-toiminnot Alteryxilla - huomattavasti joustavammin!

Katso tämä excel-käyttäjille suunnattu webinaari, kun olet valmis jatkamaan matkaasi kohti edistyneen analytiikan maailmaa.

Lue lisää Alteryxin ominaisuuksista Solutiven sivuilta.

Jos Alteryx kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä. Me Solutivella autamme sinut alkuun, hoidat kyllä itse loput!

 

 

 

Get Free Widget