Alteryx Designer

Alteryx Designer on työpöytäsovellus, joka toimii Windows-käyttöjärjestelmässä. Se sisältää kaikki analytiikkatyökalut, joita tarvitaan datan valmisteluun, yhdistelyyn ja analysointiin. Voit asentaa Designerin peruslisenssillä myös ennakoivan (prediktiivisen) analytiikan työkalut, jotka perustuvat R-kieleen, ja käyttää niitä vapaasti. Designer sisältää myös ulostuloina täyden valikoiman tiedostoformaatteja, joita datan visualisointiohjelmat, kuten Tableau, Qlik ja Power BI hyödyntävät.

Alteryx Server

Alteryx Server on palvelinohjelmisto, joka toimii Windows-palvelimella. Se antaa mahdollisuuden käyttäjille valjastaa ja jakaa analytiikkaa skaalautuvasti sekä ajoittaa analytiikkaan liittyviä työnkulkuja. Se antaa mahdollisuuden käyttäjille, myös ilman Designer-lisenssiä, selata ja ajaa Designerilla tuotettuja analytiikka-applikaatioita.

Gartner: Magic Quadrant for Data Science and Machine Learning Platforms 2019

Tyypilliset paketit ja niiden hinnat

 

Tuote Selite

Vuotuinen hinta
per käyttäjä tai serveri

Alteryx Designer Alteryx Designer -ohjelmisto 5 195 €
Alteryx Designer + Spatial Alteryx Designer -ohjelmisto Spatial-lisäosalla 16 895 €
Desktop automatiosointi (lisäosa Designeriin) Lisäosa Designeriin, jolla voi aikatauluttaa ja automatisoida työnkulkuja 6 500 €
Alteryx Server Alteryx Server - rajoittomaton käyttäjämäärä 58 500 € (4 corea)
     

 

Alteryx-lisenssien tilaaminen

Ota meihin yhteyttä ao. lomakkeella, autamme toimivan kokonaisuuden rakentamisessa suunnittelusta toteutukseen yksilöllisten tarpeidesi mukaan.