Ajankohtaista

Solutive järjestää keväällä 2017 maksuttomia tutustumistilaisuuksia Tampereella ja Turussa. Solutiven suositut Tableau ja Alteryx workshopit järjestetään huhti- ja toukokuussa Tampereella ja Turussa.

Kaikkiin tilaisuuksiin ilmoittautuminen tapahtuu web-lomakkeella ilmoittautumissivuillamme. Tule siis mukaan itsellesi sopivaan tilaisuuteen ja ota kollegasikin mukaan! Alle on koottu tarkempaa tietoa tilaisuuksista ja siitä, keille tilaisuudet on tarkoitettu.

Voit seurata tästä painamalla Solutivea LinkedIn:ssä, jota kautta saat tiedon kaikista tärkeistä päivityksistä:

Tutustumistilaisuudet 20.4.2017 Tampereella ja 18.5.2017 Turussa

Solutiven suositut Alteryx ja Tableau tutustumistilaisuudet jatkuvat keväällä 2017 Tampereella ja Turussa. Näissä maksuttomissa, käytännönläheisissä tilaisuuksissa pääset kokeilemaan itse alan parhaita työkaluja sertifioitujen huippuosaajien johdolla. Näet, miten nämä modernit BI- ja analytiikkaratkaisut voivat luoda kokonaan uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia ja vähentävät datan käsittelyyn, analysointiin ja raportointiin käytettyä aikaa merkittävästi.

Tilaisuudet on suunnattu työssään esimerkiksi BI-, IT- ja dataratkaisuiden ja niiden hankintojen parissa työskenteleville, myynnin ja markkinoinnin, talouden, HR:n, logistiikan tai jonkin muun liiketoiminnon tai liiketoimintaan liittyvän datan käsittelijöille ja heidän esimiehilleen. Datan valmistelu, edistynyt analytiikka ja datan visualisointi koskettavat nykyään käytännössä kaikkia liiketoimintoja organisaation eri osissa, käytännön tasolta aina ylimpään johtoon asti.

Tilaisuudet liittyen molempiin ohjelmistoihin järjestetään samoina päivinä, mutta eri tilaisuuksina perätysten (lounastauko välissä). Tämä mahdollistaa kiinnostuksesi mukaan osallistumisen vain joko toisen työkalun tilaisuuteen tai jopa molempiin kätevästi saman päivän aikana. Tilaisuuksien kieli on suomi (events will be held in Finnish).

Nämä niin sanotut dataverstaat järjestetään 20.4.2017 Tampereella Scandic Tampere City:ssä (Hämeenkatu 1, 33100 Tampere) ja 18.5.2017 Turussa Hotelli Cumulus Turussa (Eerikinkatu 28-30, 20100 Turku). Aina aamupäivisin järjestetään Tableau-verstas klo 9-12 ja iltapäivisin klo 13-16 tutustutaan Alteryxin hyötyihin ja käyttöön liiketoiminnassa. Ilmoittaudu jompaan kumpaan tai vaikka molempiin tilaisuuksiin, mikäli molemmat tuotteet ovat organisaatiollesi relevantteja.

Tableau tutustumistilaisuus

Tilaisuudessa tutustutaan Tableau Desktopiin ja Tableau Serveriin. Olet ehkä jo kokeillut ohjelmistoa tai yrityksenne pohtii datan visualisoinnin maailmaan sukeltamista – joka tapauksessa tämä tilaisuus on tarkoitettu sinulle! Käsittelemme yhdessä eri kokoista ja näköistä dataa yksittäisistä tiedostoista big data -tyyppisiin lähteisiin asti ja luomme niistä monipuolisia ja oivaltavia visualisointeja, raportteja ja dashboardeja. Verstaalla perehdytään käytännön tasolla Tableau Desktopin ja Tableau Serverin keskeisiin ominaisuuksiin ja hyötyihin. Tilaisuus soveltuu hyvin Tableau kokeiluversion tueksi.

Alteryx tutustumistilaisuus

Tilaisuudessa päästään kokeilemaan Alteryxiä käytännön tasolla. Tutuiksi tulevat muun muassa datan yhdistely ja käsittely sekä paikkatiedon ja edistyneen analytiikan hyödyntäminen. Tutustut myös Alteryx-työkalujen toiminnallisuuteen, parhaisiin käytäntöihin ja hyötyihin. Pääset myös toteamaan Alteryxin hyödyt yhteiskäytössä Tableaun tai jonkun toisen vastaavan työkalun kanssa. Workshopiin osallistuminen soveltuu erinomaisesti Alteryx kokeiluversion tueksi.

Ilmoittautuminen ja tapahtumien kulku

Osallistujille tarjotaan ohjelma, kahvit ja työstettävät aineistot. Ota mukaan oma tietokone, jossa on kyseisen ohjelmiston kokeiluversio (Tableau / Alteryx) asennettuna. Mikäli lisenssisi kokeilujakso on umpeutunut, järjestämme käyttöösi jatkon kokeilujaksoon tilaisuutta varten. Pidätämme oikeuden rajoittaa osallistumisoikeutta edellä kuvatun kohderyhmän mukaan. Ilmoittaudu tilaisuuksiin ilmoittautumissivuillamme – paikkoja on rajoitetusti!

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaisuuksista, voit lähettää tiedustelun yhteydenottolomakkeemme kautta. Tervetuloa!

Jaa artikkeli:

Valikko