Ajankohtaista

Alteryx Inspire tarjosi mahtavia elämyksiä, uutta sähköistä polttoainetta ja tietoa omaan inspiraatioon yli 800:lle osallistujalleen. Koko Eurooppa oli hyvin mukana – Suomea edusti Solutive. Parasta antia oli kuulla ja oppia muiden onnistumisista sekä haasteistakin. Alteryx tarjoili selkeän vision tulevaisuuden analytiikan rakenteesta, portaista analytiikan hyödyntämisen kehittämisessä sekä antoi eväitä osallistujien omaan kokonaiskuvaan sekä innostukseen. Varmasti akut latautuivat uusilla ideoilla ja osaamisella. Alteryxin slogan ”Thrill of solving” lataa yhteen lauseeseen kokonaisuuden, jossa on mukana sekä vaikea haaste että sen ratkaisemisesta saatu palkitseva lopputulos. Alla olevalla videolla tunnelmia konferenssista

Inspiren ohjelmaan kuuluivat key notet eli kaikille yhteiset esitykset, asiakasesityksiä saavutetuista liiketoiminnan hyödyistä ja käyttötapauksista, analytiikka- ja tuoteosaamisen kokonaisuuksia sekä parhaita paloja, koulutusta, demoja ratkaisuista ja tuotteista, verkostoitumista ja yhteisiä keskusteluja. Mikä on parempaa kuin saada täsmätietoa omiin haasteisiin, vahvistaa tai kehittää käsityksiään huipputeknologian mahdollisuuksista tai keskustella alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Solutive on aktiivisesti mukana Inspiressa laajemman sekä kattavamman osaamisen hankkimiseksi. Keskustelut ja aiempi tuttavuus Alteryx CEO Dean Stoeckerin ja hiljattain Alteyxin tuotehallinnasta vastaavaksi VP:ksi siirtyneen Ashley Kramerin ovat aivan huippua – näkemys suoraan cockpitistä, kaikkea ei kuitenkaan paineta paperille.

CEO Dean pureutui omassa key notesissaan Alteryxin arvoon alustana/platformina monipuolisten ratkaisujen ja liiketoimintahyötyjen saavuttamiseen. Keskiössä on ollut datan muokkaus ja yhdistely, joiden merkitys analytiikassa säilyy myös tulevaisuudessa. Tieto datasta, sen löydettävyys ja hallinta, laajempi sekä parempi käyttäminen ovat tärkeitä analytiikan osa-alueita. Alteryx esitteli Alteryx Connect -tuotetta eri käyttötapausten avulla juuri näihin tarpeisiin. Toisessa päässä ovat machine learning ja automaatio. Alteryxin viimeisin hankinta yHat tuo mukanaan prediktiiviset mallit reaaliaikaiseen hyödyntämiseen. Palaamme Alteryx Connect ja -Promote -tuotteisiin myöhemmin.

Alteryxin partnerit toimivat jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa toimittaessaan palveluja, joiden avulla Alteryxistä saadaan paras hyöty tehokkaasti asiakkaan käyttöön. Kokemus ja sen jakaminen muiden partnereiden kanssa kasvattaa kaikkien osaamista. Osasta partnereista on tullut hyviä ystäviä sekä Solutiven yhteistyökumppaneita, joiden menestystä on hieno seurata. Kuten Inviso Tanskasta, onnittelut valinnasta pohjoismaiden parhaaksi partneriksi -17.

Lähde ensi vuonna mukaan, Solutive on varmasti mukana!

Jaa artikkeli:

Valikko