Ajankohtaista

Vuonna 2013 törmäsimme maailmalla mainetta niittäneeseen, omituisen nimiseen ohjelmistoon, jolla data kuin data taipuu hetkessä ymmärrettävään muotoon. Ällistys vaihtui valaistumisen tunteeseen, kun tajusimme, kuinka paljon ja kuinka monen suomalaisyrityksen arkea voisimme muuttaa.

Tuosta hetkestä lähtien olemme jakaneet Tableaun mission ’Helping people see and understand their data’. Olemme tehneet pitkäjänteistä ja tinkimätöntä työtä visuaalisen analytiikan pioneerina Suomessa. Tämä työ on kantanut hedelmää: olemme kasvaneet yhdeksi alamme kärkiyrityksistä.

Asiakkainamme on jo yli sata suomalaista omien toimialojensa huippuyritystä ja -organisaatiota, joiden kanssa olemme saaneet olla tekemässä tiedosta näkyvää, ymmärrettävää ja hyödyllistä. Asiantuntijamme ovat osoittaneet huikeaa sitoutumista ja ennennäkemätöntä kyvykkyyttä tämän uuden analytiikan maailmankuvan edistämisessä.

Työmme on nyt saanut upean tunnustuksen, kun Tableau Software, Inc. (NYSE: DATA) on myöntänyt Solutive Oy:lle korkeimman mahdollisen kumppanistatuksen, Tableau Gold Partner. Koko Euroopassa korkeimman tason kumppaneita on lisäksemme vain 14 yritystä. Tämä on merkittävä virstanpylväs matkallamme pohjoismaiden johtavaksi omatoimisen analytiikan ratkaisujen toimittajaksi.

Kiitos tästä mahtavasta saavutuksesta kuuluu upeille asiakkaillemme, jotka ovat valinneet Solutiven ja luottaneet meihin. Lupaamme jatkossakin ylittää odotuksenne ja olla tuottava ja luova kumppani, jonka kanssa on paitsi hyödyllistä, myös hauskaa työskennellä!Solutive on Tableau Gold Partner - ykköosaaja Suomessa

Jaa artikkeli:

Valikko