Tilaa Alteryx Designer tai Alteryx Server

Alteryx hinnoittelu- ja lisensointimalli

Olemme koonneet tälle sivulle eurooppalaisen tilaajan näkökulmasta oleellisimmat tiedot. Jos haluat kokeilla Alteryxiä, niin lataa Alteryx kokeiluversio. Oletpa harkitsemassa millaista Alteryx kokonaishankintaa tahansa, niin joka tapauksessa ota yhteyttä ja autamme toimivan kokonaisuuden rakentamisessa suunnittelusta toteutukseen yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Tilaa Alteryx tuotteet Solutivelta – olemme virallinen Alteryx jälleenmyyjä Suomessa ja Alteryxin Preferred Partner.

Alteryxin eri tuotetyypit

Alteryx jakautuu kolmeen eri perustuotteeseen. Ne ovat: Alteryx Designer, Alteryx Server ja Alteryx Analytics Gallery.

Alteryx Designer on työpöytäsovellus, joka pyörii Windows-käyttöjärjestelmän päällä. Se sisältää kaikki analytiikkatyökalut, joita tarvitaan datan valmisteluun, yhdistelyyn ja analysointiin. Voit asentaa Designerin peruslisenssillä myös ennakoivan (prediktiivisen) analytiikan työkalut, jotka perustuvat R-kieleen, ja käyttää niitä vapaasti. Designer sisältää myös ulostuloina täyden valikoiman tiedostoformaatteja, joita datan visualisointiohjelmat, kuten Qlik, Power BI ja Tableau hyödyntävät.

Designerin voi ostaa myös laajempana versiona, joka sisältää ns. spatial-paketin. Tällöin kaiken edellä mainitun lisäksi saat käyttöösi paikkatietoon liittyvät työkalut. Näihin sisältyvät:

Tilaa Alteryx ja pudota datan käsittelyaikasi viikoista tunteihin

  • Geocoder (päivittyy kerran vuosineljänneksessä, datan tuottaa TomTom)
  • CASS (päivittyy 6 kertaa vuodessa, datan tuottaa Melissa Data)
  • ZIP+4 Coder (vuosineljänneksittäin)
  • Ajoaika-data (puolivuosittain, datan tuottaa TomTom)
  • Boundary-tiedostot – sisältää: Census, postinumerot, suoramarkkinointi, metro/micro CBSA väestötiedot, kongressipiirit
  • Karttakerrokset (puolivuosittain, datan tuottaa TomTom)
  • Sateliittikuvat (datan tuottaa DigitalGlobe)

Spatial-data on jaettu seuraaviin maantieteellisiin alueisiin: Yhdysvallat, Kanada, Eurooppa, Australia/Uusi-Seelanti, Brasilia, UK/Irlanti. Kaikilla näillä on oma SKU ja ne maksavat saman verran.

Alteryx Server on palvelinpohjainen ratkaisu, joka pyörii Windows-palvelimella. Se antaa mahdollisuuden käyttäjille valjastaa ja jakaa analytiikkaa skaalautuvasti sekä ajoittaa analytiikkaan liittyviä työnkulkuja. Se antaa mahdollisuuden käyttäjille, myös ilman Designer-lisenssiä, selata ja ajaa Designerilla tuotettuja analytiikka-applikaatioita.

Alteryx Analytics Gallery on pilvipohjainen palvelu, joka mahdollistaa pääsyn Designerilla tuotettuihin analytiikka-applikaatiohin; se avaa business-käyttäjille mahdollisuuden päästä tutkimaan löydöksiä tai analyytikolle jakamaan työnkulkuja.

Tyypilliset paketit ja niiden hinnat

Tuote Selite Vuotuinen hinta per käyttäjä tai serveri
Alteryx Designer Alteryx Designer -ohjelmisto 5195€
Alteryx Designer + Spatial Alteryx Designer -ohjelmisto Spatial-lisäosalla 16895€
Desktop automatisointi (lisäosa Designeriin) Lisäosa Designeriin, jolla voi aikatauluttaa ja automatisoida työnkulkuja 6500€
Alteryx Server Alteryx Server – rajoittamaton käyttäjämäärä 58500€ (4 corea – jokainen 2 corea päälle maksaa 1/3 lisää)
Alteryx Analytics Gallery Alteryx Analytics Gallery -käyttäjä 1950€

Useamman vuoden lisenssitilauksissa kysy lisää hinnoittelusta.

Näiden lisäksi Yhdysvaltojen markkinalle myydään Designeria “täydellä data-paketilla”, johon tulee vielä joitain Yhdysvaltoja koskevia lisädatoja spatial-paketin päälle. Mikäli organisaatiollasi on toimintaa Yhdysvalloissa ja tämä paketti kiinnostaa, niin kysy meiltä tarkemmin tästä vaihtoehdosta.

Suurilla organisaatioilla osastoittainen tai enterprise-tason hinnoittelu katsotaan monien eri tekijöiden summana, pohjana kuitenkin aina tarvittavien lisenssien määrä.

Alteryx lisenssien tilaaminen

Tilaa Alteryx lisenssit ottamalla meihin yhteyttä, niin autamme yksilöityihin tarpeisiisi sopivan ratkaisun rakentamisessa!

Valikko